– най-голямата компания за търговия с мебели в света, води преговори да

...
 – най-голямата компания за търговия с мебели в света, води преговори да
Коментари Харесай

IKEA връща държавната помощ за кризата от коронавирус

 – най-голямата компания за търговия с мебели в света, води договаряния да върне парите на всички девет страни, които са й дали държавна помощ посредством стратегии за стартиране на чиновници в отпуск, защото е потърпевша по-слабо от упованията от коронавирусната рецесия, оповестява The Financial Times. Компанията е почнала договаряния с управляващите в Белгия, Хърватия, Чехия, Ирландия, Португалия, Румъния, Сърбия, Испания и Съединени американски щати. " Сега знаем повече, в сравнение с през февруари и март, тъй че би трябвало да се върнем и да кажем: благодарим доста, че ни помогнахте през този сложен интервал, може ли в този момент да обсъдим по какъв начин да ви върнем парите? “, съобщи пред изданието един от мениджърите на компанията, Толга Онджу. 

IKEA е очаквала бизнесът й да намалее със 70% или 80% при започване на рецесията, само че в този момент, когато всичките й магазини отново са отворили порти, компанията записва съществени продажби, най-вероятно като резултат от отлаганите интериорни промени заради ковид. Според Онджу целта на шведския бранд в началото на рецесията е бил да отбрани чиновниците и препитанието им, откакто компанията затвори множеството от 374-те си магазина в света.

Голяма част от фирмите, които връщат държавната помощ в обособените страни, го правят под напън от външен контрол, само че малко огромни интернационалните компании са се заели да върнат цялата помощ. Според мениджмънта на IKEA решението за връщане на парите няма нищо общо с метода, по който е възприемана компанията, а просто е " вярната постъпка ". 
12 неща, които най-често си купуваме от IKEA
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР